Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-29-2007, 09:16 PM   #33
MEHMETGOKSU
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: MEHMETGOKSU is on a distinguished road

Sayin Recepky Kardeş, özetle Sorum şu

Ilk Ebaya üye Oldum. Paypalda Olan Bir Sorun Dolayisiyla Bir ürünün ödemesini Geciktirdiğim Için üyeliğim Bloke Oldu. Ancak üyeliğim Bloke Olmadan önce ödemesini Yaptiğim Yaklaşik 250 Ytl (140 Küsür Dolar) Ancak ürün Bana Gelmedi. üyeliğim Bloke Olduğu Için Dispute Falan Da Açamadim Hiçbir Işlem Yapamadim. ödediğim Para Kredi Kartimin Eksresinde Görünüyor. Forumda Okuduğum Bilgiler Paylaşilan Tecrübelerden Parayi Iade Alabilir Miyim Diye ümitlendim Ve De Soruyorum Alabilecek Miyim Diye. Bu Ilk Sorum?
Ikincisi Ise: Tekrar Ebaya üye Oldum. Bu Sefer O üyeliğimden Aldiğim Birkaç ürünün ödemesini Yapacağimda Daha önceden Bir üyeliğimin Bloke Olduğu Için üyeliğimi Yine Bloke Edildi Ve Paypal ödemeyi Kabul Etmedi. Ebaya Girdiğimde Bloke Olan Sayfada şöyle Bir Uyari Vardi, ödemeyi Yaparsaniz üyeliğiniz Açilacak Diye. Ben Girdim Kredi Kartimdan Tekrar ödeme Yaptim. Bu Sefer Ne üyeliğim Açildi Ne De Parami Iade Ettiler O ödemem De Kredi Karti Eksremde Görünüyor, O Parayi Da Geri Alabilir Miyim, Kusura Bakmayin Uzun Oldu şimdiden Hepinize Saygilar Sunar Teşekkür Ederim. Selamlar
MEHMETGOKSU is offline   Alıntı Yaparak Cevapla