Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-27-2007, 08:32 PM   #9
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
mert21 tafarından gönderildi
ebay policy'den
Requirements: You must have a feedback rating of 10 or more (or be ID Verified) to list your item in a Fixed Price listing with a quantity of one. Or if you have a PayPal account, you need to have a minimum feedback score of 5 and accept PayPal as a payment method.

Feedback ya 10 olmali yada en az paypal hesabinizin verifield olmali ve verifield hesap ile de 5 adet feedback e ihtiyaciniz vardir.

Hic mi yok...
Tavsiye;
Hemen 0.01 ile 0.50 usd araliginda digital item aratiyoruz. Genellikle bunlar e-kitaptir. Bunlardan almadan önce saticilari(5 farkli satici olsun) ile teker teker konusup feedback vermelerini istiyoruz. Ardindan feedback birakacagini soyleyen kullanicilardan 0.50 usd max ücret karsiliginda 5 farkli saticidan 5 adet ürün aliyoruz.
Digital item oldugu icin beklemiyoruz. ve feedback'imiz geliyor.

Ayrica umarim en kisa zamanda bol bol satis yaparsiniz. Ne kadar cok Türk satici olursa Paypal bize para ödemeyi gündemine alabilir.

Kücük bir ayrinti: Sadece 1 adet ürün listeleyebilmeniz icin gerekli minimum feedback score 5 dir. Coklu ürünlerde(en az iki adet ve daha fazla ürün icin) 30, verifield hesaplar icinde 15 feedbacke ihtiyaciniz olacaktir.
Coklu ürün dedigimiz olay ise ayni satis icerisinde ayni özelliklerdeki ürünün bir adetten fazla satilmasidir.

Cokmu ayrintili oldu
Umarim is görür.
Saygilarimla

Mert, çok faydalı olmuş dostum, eline sağlık.

Ben bu e-kitap satın alma olayını tam anlamadım. Yani aldığımız e-kitap bize nasıl gönderiliyor? Email'le mi gönderiyorlar? Bu konuyu da biraz detaylı açıklayabilirsen, ben denemek isterim.
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla