Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-26-2007, 09:05 PM   #29
raven
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: raven is on a distinguished road

Arkadaşlar benimde Mayıs ayı içinde aldığım hafıza kartı gibi toplam 200 küsür dolar tutan malzemelerim gelmedi.Satıcı beni hep oyaladı.Bende paypal de dispute açtım satıcı cevap yazmadı ve dispute bir sonuca ulaşmadan kapandı.Bana bu satıcıdan alışveriş yapan diğer insanlarla yazışmam önerildi saçma sapan bir şekilde.Bu arada satıcı ismini değiştirip tüm sattığı mallarıda iptal etti.Sonuç olarak paramı geri ödemediler.Daha sonra burada okuduklarım doğrultusunda çalıştığım banka olan HSBC banka telefon açıp yardımlarını istedim.Bana bir faks çekmemi sonucun biraz uzayabileceğini söylediler.Faksı çektim.Ürünleri parasını ödememe rağmen alamadığımı belirttim.Bir hafta oldu.Bugün paypal den aldığım ürünlere dair 5 adet mail geldi.Gelen mailde paypal hesabımın güvenlik açısından bloke olduğu belirtiliyordu.Bahsettiğim işlemler bankadan gelen bilgiler doğrultusunda yetkisiz alışveriş olarak değerlendirilmiş.Benden bazı bilgiler istiyorlar.Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler...
raven is offline   Alıntı Yaparak Cevapla