Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-24-2007, 08:20 PM   #99
hakanizm
Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: hakanizm is on a distinguished road

slm arkadaşlar lütfen yardım edin.bilen biri bana anlatırsa sevinirim. moshe4733 nikli satıcıya ayın 18 inde dispute açtım.ürünümü gönderdiğini söylemişti ama ürn ortada yok.ve ısrarlarıma rağmen tracking number ı göndermedi.ve hala paypal dan mesaj atıyorum bir kere cvp yazdı oda ürünü gönderdim diyor baskada bişey demiyor.artık cvpta vermiyor sanırım haksız olduğunu biliyor.peki ben şimdi satıcıyla iletişim kuramıyorum bu davayı nasıl devam ettirip kazanacağım yardım edermisiniz. ''I would like to end communication and escalate this dispute to a claim with PayPal'' buraya girip ordan select a reason dan sonraki i already....seçenegini seçtim ve aşağıdanda 1. kutucugu ''I am willing to provide information to help PayPal investigate and resolve this claim in a timely manner'' işaretleyip bir mesaj yazdım. daha sonra escalete to claim e tıklıyorum ama karşıma bu yazı çıkıyor. ''Please accept the terms/conditions for a dispute escalation by clicking the checkboxes. Thank you.'' kaç kere farklı şeylerde denedim bu yazı çıkıyor.bilen bir arkadaş varsa lütfen ne yapacağımı sırasıyla anlatsın.
hakanizm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla