Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-15-2007, 11:51 AM   #3
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

Alıntı:
Bozlik tafarından gönderildi
arkadaşlar bir çok yerden satıcıdan parfüm aldım. ama hepsi fos çıktı. parfüm konusunda az çok anlarım. devamlı orjinal parfüm kullandığım içinde kokusu kalıcılığı konusunda epey bilgi edindim. aldığım bu yerlerden parfümlerin hepsi dandik çıktı. aslında bi heyecan olsun 1-2 deneme yapıyım diyerek getirtmiştim. herkes orjinal bir yer buldum felan diyo ama bence kanmayın . tavsiye eden adam parfüm işinden anlamıyorsa suya bile orjinal parfüm der.
bu sitelerden satılan parfümler çok iyi taklit edilmiş doldurma parfümlerdir. kalıcılığı sıfırdır.
aldığım parfümlerin hepsini şu anda oda parfümü olarak kullanmaya çalışıyorum.
kendimede yine orjinal parfüm almaya devam edicem. aldımda.
şu anda hepsiburada comdan black xs 100ml aldım canavar gibi 91 ytl ayrıca peşin fiyatına 12 ay taksit. şimdi sizleri düşünmeye davet ediyorum bu benim aldığım parfüm mü daha avantajlı yoksa bu allshewants ta olan 50 ml black xs 25$+posta masrafı toplam 60ytl ye sana gelen orjinal olmayan parfüm mü daha mantıklı geldi sizlere.
karar sizin. ayrıca parada sizin.

Çoğu kişi anlamıyor ve orijinal diye yutuyor ama ebayde bile satılan parfümlerin bence %90'ı çakma. Daha bugün bir power sellerdan daha parfüm aldım, şu anda açtım baktım ki %100 çakma. Bu kadar sahtekarlık olabilir, nasıl bu oranları yakalıyorlar ilginç. İyice soğudum parfüm işinden.