Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-15-2007, 08:16 AM   #43
fevziyavas
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: fevziyavas is on a distinguished road

paypal, ürün, aldım, ödeme yapamıyorum, ödeme sorunu,acil,yardım,paypal sorunu.

selamlar saygılar,

daha dün bir ürün aldım ebaydan ödeme yapmaya sıra geldi, ebay faturasını mailime gönderdi pay now butonuna tıkladım, daha önceki ödemelerimide böyle yapmıştım.

butona tıkladım, açılan sayfada chek out paypal now butonu felan çıktı ona tıkladım.yanlış bir yere tıkladığımı sanmıyordum, doğruda oldu,beni paypal sayfama yönlendirdi. şifremi girdim, ödeme sayfası açıldı. ödemeyi onayla butonu vardı ona tıkladım sonra ekranda bu uyarı belirdi. çok kere denedim ama hep aynı uyarı geliyor.

A Note From Pickers Parts ( bu dükkan ismi bu arada)

The payment processing system could not process the order based on the following:

An error occurred processing your card.
Error code: 10417.
Error text: The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method..

If you need further assistance, please contact Customer Service at (303) 881-7081.

bu uyarı ne gibi durumlarda gelebilir. yoksa paypal üyeliğim iptalmi oldu diye endişeleniyorum.yoksa iş uzayacak.paypal üyeliğime girebiliyorum bu durumda sanırım o iptal değil. ama sorun nedir bende çözemedim.

lütfen yardımcı olabilirmisiniz.ne zamandır aradığım ürünü istediğim ürün ve nakliye kriterlerinde bulmak için ne zamandır uğraşıyorum.bu ödemeyi kesinlikle yapmam gerek.

yardımlarınıza ihtiyacım var.ve umud ediyorumki inşallah kolay çözülen bir sorundur.teşekkürler.
fevziyavas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla