|
Ben paypal aracılığı ile hep alışveriş yaptığım bir kişiye babamın adına açtığım paypal hesabından(premium) problemsiz direk olarak para yollayabiliyordum(ebaydan değil direk paypal üzerinden). Şu anda kendi kredi kartımla kendime hesap açtım(premium) ve direk olarak para yollayamıyorum. Belki pederin kredi kartının limit fazladır diye kendi hesabıma onuda ekledim ve verified hale getirdim. Ancak hala ""the payment can not funded credit card this time ""benzeri, sanırım kredi kartının limiti ile ilgili bir problem veriyor. 20 gün önce çatır çatır pederin hesaptan para çeken kredi kartı, benim hesaba gelince neden çekmedi bende bunu anlayamadım.
1- Bu paypaldaki limitlerle ilgili bir durummudur.
2- Yoksa kredi kartı ile ilgili bir durummudur( Ama olacagını sanmıyorum çünkü aynı kredi kartı 20 gun once canavar gibi para yolluyordu)
3- Yoksa busıness accounta mı gecmeliyim
Ayrıyeten MyAcccountOwerwiew kısmında verified kısmına tıklayınca bu yazı çıkıyor. Yollama limitimin olmadığını söylüyor. İstediğim kadar para yollayabilirmişim ama yollayamıyorum.
Your PayPal account is Verified
--------------------------------------------------------------------------------
Your member status is: Verified
This means that you have completed your enrollment in PayPal's Expanded Use Program and can send an unlimited amount of money with your PayPal account.
Yardımcı olursanız çok sevinirim..
|