Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-05-2007, 08:43 PM   #3
mert21
Banned

mert21 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: mert21 is on a distinguished road

Alıntı:
vcpr tafarından gönderildi
Merhaba arkadaşlar int üzerinden yaptığımız satış sonrasında pay-pal hesabımıza geçen parayı elimize geçirmek ile ilgili sıkıntıları siteden sürekli okuyorum.. Amerikada hesap gerekiyor money brokers vesaire.. Peki pay-pal sadece Amerikadaki hesaba mı parayı geçiyor? yani ingiltere veya başka bir ülkedeki hesaba geçmiyor mu??? Bir de bu banka hesabının da bizim adımıza bir hesap mı olması gerekiyor?? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Sadece USA'daki banka hesabiniza parayi aktarabilirsiniz. Daha sonra dilediginiz herhangi bir yere bu parayi havale edebilirsiniz. Ben gecen gün 10 - 15 mail yazdim ama yok Nuh diyor Peygamber demiyor. Bari cek gönder diyorum onada yanasmadi. O saydiginiz ülkelere cek gönderiyor. Sizde istediginiz herhangi bir bankada cekinizi nakite dönüstürüyorsunuz. Yani ilk adim USA'da bir banka hesabi. Ben cok dil döktüm. Forumda arkadaslar Türk girisimciler eBayda cogaldi mail gönderelim belki bizede para gönderirler yazmislar. Bende durmadan bir gece boyunca konustum adamlarla, hatta iki farkli kisi ile iletisimde bulunduk. Bi ara cok kizdim. Monopoly oynamiyoruz is yapiyoruz kardesim banane Balance'dan alis-veris yapmaktan ben mecbur degilimki alip alip satmaya, bi nakit ele gecmedikten sonra nasil dönecek bu carklar. Cek gönderin diyoruz ama hic orali bile olmuyorlar. GG hesapta bunlarla stratejik ortaklik kurdu ama degisen birsey yok. Bizim paralar ya moneybrokerslarda eriyip eriyip bize geliyor. Hatta cogu zaman brokerslar birer hacker olup parayla birlikte koyboluyor. Ben eBayda yeni yeni satislara basladim. Satis yapmak cok basit ama parayi almak tamamen bir zulum. Para yerine balanceden istediginiz herhangi birseyi alabiliyorsunuz. eBaydan alisveris yapmak zorunda da degilsiniz. Paypal araciligi ile herhangi bir yere ödeme yapabilirsiniz. Bizim eBayda cok iyi pirlantacilar ile kuyumcularimiz var adamlar 100.000.00$ lik satislarin parasini nasil aliyor cok merak ediyorum. Gerci hos merak etmesekte olur hepsinin USA'da hesaplari vardir.
Uzun lafin kisasi ben parami alamadim ve parayi alabilecek birisi varsa yani bana Nakit para verecek bir arkadasimiz varsa benimle iletisime gecebilir. Al-sat Al-Sat nereye kadar.
mert21 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla