Alıntı:
|
emre_86 tafarından gönderildi
bende allshewants tan 3 mayıs ta parfum aldım fakat hala elıme ulasmadı (bunda sakaryadakı ptt nın kusuru da olabılır) kendısıne msj attım hala gelmedı dıye su sekılde yanıt verdı;
Hello,
I am sorry to hear that you have not received item. We shipped out your itemon May 3rd. If you are disappointed with this matter, you must havedisappointed at your postal service in Turkey. If they have delivered yourproduct without any troubles, you should have received it within 2 weeks.Anyway, if we receive returned package, we will let you know. Thanks,
allshewants
bakalım beklıyorum elımde bı trackıng nosu var fakat LC seklınde bu parfumler ıcın ptt ye 5 defa gıttım yok yok... en son gıttıgımde tartıstım cunku bundan oncede abd den bıleklıklerım gelmemıstı 2 ay bekledım onada gıttım kac defa yok dedıler sonra ıhbar kagıdı geldı gıttıgımde adam bana neredesın dedı
bısey demeden aldım paketı paket gelmıs 1 ay beklemıs ptt herneyse o da ayrı bı konu sonuc olarak hala daha beklıyorum
parfumlerı gun gectıkcede soguyorum ebay dan sırf PTT yuzunden ...
|
valla kardeşim bende sakaryadayım ama ptt ile sorun yaşamadım donatımdaki yerlerine gidiyorum ikinci kezde gitmeden telefon açıyorum dağıtıcınında telefonunu aldım eğer orada yoksa geldiğini tahmin ediyosam onu arıyorum abi sendemi diye bence sende bir donatımdaki yeri dene oradakiler sağolsun baya ilgilendiler benle bir sıkıntı yaşamadım