Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-24-2006, 04:26 PM   #9
varyata
Süper Moderatör

varyata kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
Ünü: varyata İtibar düzeyini kapadı

Alıntı:
okay2 tafarından gönderildi
Konuyla ilgili hem iyibey hem de ben zaten bir döküman hazırlıyorduk fakat işler aldı başını gitti ama yakında yapacağız.
Daha detayları var aslında onu da bu hazırlıyacağımız dökümanda anlatırım

okay2 dostum işlerin sakinleşsin diye dua ediyorum valla neden dersen bir telefon aldım amerikadan içinde sim kart takılacak yer yok bende nedendir diye araştırdım ve nedenini öğrendim meğer aldığım telefon sim kartsız sadece amerikada çalışan bir aletmiş

Dolayısı ile O telefonu yeniden amerikalı alıcılara ebay üzerinden satmam lazım yoksa 120 ytl zarardayım.

Şöyle bir girdim ebay'da SELL bölümüne orada listing yazan yere tıkladım 6 kademeli bir işlem yapmam gerektiğinden bahseden bir yer açıldı ama bu işlemlere başlayabilmek için Start Selling Now yazan yere tıklamak gerektiğini anladım tıkladığımda ise kredi kartı bilgilerimi isteyen bir yer çıktı bilgilerimi girdim bir şartnameyi okeylemem gereken başka bir sayfa geldi bir tür aylık üyelik gibi bir şeyden bahsediyordu.

Bende işlemi yarım bıraktım senin anlıyacağın bu olaya bayağı bir Fransız pozisyondayım hazırlamayı düşündüğün kitabı hazırlamadan önce kabaca bu işlemlerin nasıl yapıldığından bahsetsen sanırım devamını deneme yanılma yöntemiyle bulabiliriz ama girdiğimiz yol nereye gidiyor bilemiyorum.

Onun için biraz bilgiye ihtiyacım var ben şahsen bu forumda bildiğim şeyler oranında arkadaşlara yardımcı oluyorum ama bu satış konusunda yardıma ihtiyacım var ilgilenirsen sevinirim.

Saygılarımla...

varyata

Bu mesaj en son " 05-24-2006 " tarihinde saat 04:30 PM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir....
varyata is offline   Alıntı Yaparak Cevapla