Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-19-2007, 10:28 PM   #7
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
mert21 tafarından gönderildi
Arkadaslar öncelikle sizlere cok ama cok tesekkür ederim. Ilk listelememi yaptim ama Paypal kullanmadigimi listeledigim üründe acik acik yazdim. Money order ve western union tercih ettigimi belirttim. Ship konusunda 25$ dedim.
Umarim satilir. Satilmazsa paypal ile listeleme yapip kazandigim para ile yeni ürünler alarak yurticiden satarak parami elde etmeyi düsünüyorum. Cok ugrasli ama yine de güvenli bir yol.
Arkadasim babam bile olsa USA'da hesap actiktan sonra kart bende olmus onda olmus ne fark eder. Gider bankadan ceker. Kartla cekmez hesap nolari ile ceker yine ceker. Yani bu isin iki ucu b.klu degnek. USA'da hesap acamayiz. Actirsak sonucta ha burada komisyoncuya bozdurmusuz ha o arkadasimiz bizim paramizi almis havale yapmis. Hep ayni. Para her el degistirdiginde biraz daha eriyor biraz daha bizim kar payimiz ucup gidiyor.

Ben pokemyu gibi büyük saticilardan saat ipod ve benzeri ürünler alarak ic piyasada satmayi düsünüyorum. Baska bir yolda bulamadim henüz. Bu Balance olayini ögrenmem cok iyi oldu. Allah ne muradiniz varsa versin arkadaslar. O kadar mutlu oldum ki anlatamam sizlere. Sonraki listelemem Paypal ile olacak.

Hayırlı olsun. Umarım başarılı olursun kardeşim. Yalnız benim dediğim yöntemle paranın el değiştirmesi falan söz konusu değil, çünkü kart sende. Zaten bu yöntemin (eğer olursa) en önemli avantajı da bu. Ayruca komisyon falan ödesen bile, bozdurmaktan çok daha güvenli. Tanımadığım bi adama bozdurmaktansa, çok yakından tanıdığım arkadaşıma güvenmeyi tercih ederim doğrusu (ayrıca ticaret risk alarak para kazanma işidir derler).
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla