Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-19-2007, 07:51 PM   #5
mert21
Banned

mert21 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: mert21 is on a distinguished road

Alıntı:
farsound tafarından gönderildi
Mert, ben de yakında ürün listelemeye başlayacağım be senin gibi bu paypal konusunda hala taılmış durumdayım. Sanırım benim kullanacağım yöntem şu olacak. Amerikadaki arkadaşımdan kendi adına bir hesap açmasını isteyeceğim, sonra o hesap için aldığı kartı bana postalayacak. Sonra o hesap numarasını paypal için kullanacağım. Bu yöntem hakkında bilgin var mı? Daha önce sormuştum gerçi forumda ama senin de düşüncelerini bilmek isterim...

İkinci soruna gelince, o konuda bi yazı okumuştum bu forumda ve sanırım senin paypal hesabından çekildiğini söylemişlerdi ama emin değilim. O yazıyıda bulabilirsem buraya yazarım....

Arkadaslar öncelikle sizlere cok ama cok tesekkür ederim. Ilk listelememi yaptim ama Paypal kullanmadigimi listeledigim üründe acik acik yazdim. Money order ve western union tercih ettigimi belirttim. Ship konusunda 25$ dedim.
Umarim satilir. Satilmazsa paypal ile listeleme yapip kazandigim para ile yeni ürünler alarak yurticiden satarak parami elde etmeyi düsünüyorum. Cok ugrasli ama yine de güvenli bir yol.
Arkadasim babam bile olsa USA'da hesap actiktan sonra kart bende olmus onda olmus ne fark eder. Gider bankadan ceker. Kartla cekmez hesap nolari ile ceker yine ceker. Yani bu isin iki ucu b.klu degnek. USA'da hesap acamayiz. Actirsak sonucta ha burada komisyoncuya bozdurmusuz ha o arkadasimiz bizim paramizi almis havale yapmis. Hep ayni. Para her el degistirdiginde biraz daha eriyor biraz daha bizim kar payimiz ucup gidiyor.

Ben pokemyu gibi büyük saticilardan saat ipod ve benzeri ürünler alarak ic piyasada satmayi düsünüyorum. Baska bir yolda bulamadim henüz. Bu Balance olayini ögrenmem cok iyi oldu. Allah ne muradiniz varsa versin arkadaslar. O kadar mutlu oldum ki anlatamam sizlere. Sonraki listelemem Paypal ile olacak.
mert21 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla