Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-13-2007, 09:03 AM   #11
farsound
Kallavi Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: farsound is on a distinguished road

Alıntı:
tanrisevenr tafarından gönderildi
Kusura bakma ama bu konuda o kadar cok aciklama yapilmiski bu forumda senin yazdigin

"Arkadaşlar, sizden ses çıkmayınca paypal'a email yolladım, onlardan gelen cevabıda aşağıya ekliyorum, belki yardımı dokunur... tabi ingilizceniz varsa..."

cumlesi tam anlamiyla ukalalik..... hele bir de "ingilizceniz varsa" kismi.....

Burasi oncelikle bilenlerin bilmeyenlere yardim ettigi, tecrubelerin paylasildigi bir forum. Kimsenin senin yazdigin sekilde bunca kisiyi itham etmesi cok yersiz.

Burada bu konuyla ilgili onlarca ses cikmistir, duymayan kulaklar ve okumayan ve de okudugunu anlayamayanlara diyecek bir soz oldugunu zannetmiyorum.

O kadar uzun kisimda ozetle diyor ki:

"Belirtilen ulkeler haricinde paypaldeki paranizi bir hesaba veya kredi kartina aktaramazsiniz!"

Sanki oyle bir cevap yazmislar da bu isi cozmussun gibi bir hava vermissin!

Eger paypalde paraniz varsa ve bunu ABD'deki akrabaniza aktarmak istiyorsaniz:

1. O kisinin paypal hesabi para kabul edebilmeli.
2. Send Money kismindan akrabanizin paypal e-mail adresine parayi gonderirsiniz.
3. Kur ve komisyon karsiligi yaklasik %4'luk bir kesinti olur.
4. Sonra akrabaniz parayi kendi hesabina aktarir.
5. Vergi falan hikaye, oyle bir seyin lafi bile olmaz.

Ve BUNUN BOYLE OLACAGIni MONILI arkadasimiz da belirtmis!

Tanrısevenr, öncelikle yardımın için sağol dostum. Bunu arkadaşımla konuşucam. "İtham" meselesine gelince, kesinlikle senin anladığın anlamda şeyler söylememiştim ama yazdığımı okuyunca gerçektende sanki o tarz yazmışım, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Benim amacım ingilizcesi olan arkadaşlara biraz olsun yardımcı olabilmekten başka bişey değildi, ama dediğin gibi pekde bi bilgi vermemiş paypal...
farsound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla