|
Merhaba arkadaslar...
Oncelikle bu forumu acan ve mesajlarıyla bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler...
Ben şu ana kadar Ebay'de bikaç ürün satın aldım. Bugünlderdeyse bazı üreticilerle ürünlerini satmak için anlaştım. Satmayı düşündüğüm ürünler arasında, türk müzik aletleri, lokum gibi bize has ürünler var.
Bu konuda satışa başlamadan önce sizden biraz yardım almam gerekiyor. Sorularım şunlar:
1.Öncelikle satış hesabı açarken hangi tip hesap açmalıyım, dükkanmı yoksa normal listelememi? Benim ürünlerim direkt üreticiden ve devamlı mallar. Buna göre dükkan daha mantıklı olabilir, sanırım.
2. Diyelim ürünümü satışa koydum, sonrasında henüz açık artırma bitmeden sayfada (resim, ürün bilgileri, vs) değişiklikler yapabilirmyim?
3. Bazı arkadaşlar feedback alaiblmek için önce ebook satışı yapmamızı önemişler. Bunu nasıl yapabiliriz? Yani internetten Orhan Pamukun ingilizce kitaplarini indirip sonra onlari satışa çıkarmak gibi bişeymi? Alan kişiye nasıl gönderiyoruz ebookları, emaillere attachment mı yapıyoruz?
Biliyourm çok soru sordum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çooook teşekkürler ve bol kazançlar...
|