Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-25-2007, 02:49 PM   #1
Markaci
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: Markaci is on a distinguished road

Ucuza parfum %20-%30 allshewants tan ucuz

Degerli arkadaslar siteyi yeni kesfettim, burda sizlerle bircok bilgimi paylasmak istiyorum ve ayni sekilde yardimci olmak. Oncelikle parfum konusunda yardimci olmak istedim, cogunuz yurtdisindan parfum getirtirken surekli gelcek mi acaba gumrukten sorunsuz gecer mi diye endiseleniyorsunuz, acikcasi eskiden bende endiseleniyordum ama artik bittiii.
Ilk mesajimin bunla basladiktan sonra hemen diger konularda (paypal, gumruk, kargolama, ebay satis vb.) elimden geldigi kadar bende cevaplayamaya calisicam.

Ebay daki en saglam parfum saticilarindan olan allshewants tan %20 ucuz (5 tane alimda %30) parfum temin edicez isteyen arkadaslara. Su an elimizde 20-30 arasi marka var, tamami orjinal (tester veya imitasyon degil). Kutusunda barkodlu, allshewants tan nasil aliyorsaniz ayni sekilde. Almak istediginiz urunu bize soyluyorsaniz sizde allshewants (dukkan fiyati) tan kontrol ediyorsaniz fiyati kargo dahil kac urun alacaksaniz cikan son fiyat uzerinden %20 indirim yapiyoruz. Aras kargo ile ertesi gun elinizde ayrica 1 adet te 8 ml lik yine kutusunda yaninda hediye.

Simdi size kisa bir aciklama yapayim nasil oluyorda daha ucuz? Cok kolay ebay yuzdesi yok, araci yok. Internette ucuz olmasinin bircok sebebi var, wholesaler urunu ve bu urunlerin bir kismi 2007 sezonu degil (Parfumde son kullanma tarihi yoktur) Ama buyuk marka magaza da 2006 sezonu satamazsiniz ve bunlar whosaler a gecer onlar da ellerinden cikara cikara fiyat duser. Bunun gibi daha cok sayida sebep var.

Cok yakinda Ebay da parfum satmaya baslayacak bir Turk dukkani olacak su paypal sorunu haziran da cozmeyi basarirsa.

Hepinize saygilar
Markaci is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla