Alıntı:
|
okay2 tafarından gönderildi
resell ebook diye ararsan bir sürü ebook çıkıyo herkesin alıp tekrar satabileceği
Ama ben şöyle yapıyorum ebayde çok talep olan bir konuda kendim internetten araştırıp derliyorum içerikle oynadıktan sonra kitap orjinalinden çıkıp değişmiş oluyor ve benim kitabım haline geliyor.Can alıcı nokta ucuza satmak ve faydalı bilgiler içeren Türklerin değil yabancıların ilgisini çekebilecek konularda olan ebook hazırlamak.
Bu hafta aynı listelemeyle 5 tane sattım 7 gün doldu yine koydum listelemeye
|
anladım okay, kardeş ebay listeleme ücreti olarak ne kadar para alıyor ? mesela sen demişssin otomatik ayarlıyorum tıkır tıkır satıyor.
peki ama diyelim listelediğin ürün kalmadı hepsi satıldı ve otomatik olarak ebay senin adına yeniden listeleyecek, sen ödeme yapmadan listeleme ücretini almamış olmuyormu ?
Bir şey daha söylemek yada rica etmek istiyorum forumdan'da takip ettiğin üzere bende dahil olmak üzere bir çok arkadaşımızın ingilizcesi yok.
iyibey'den rica etmiştim ama işlerinin yoğunluğundan yapamadı benim paypal bölümünde sabitlediğim bir konu var paypal'a üyeliği ve sonrasında expanded use aktivasyonunu anlatıyor resimli olarak.
işte buna benzer tarzda bir döküman hazırlayabilirmisin bize satışa ürün çıkarmak ile ilgili ??
valla hepimizin çok işine yarar.