Acil!!!Paypal ile E-bay'den kazandığım ürünlere ödeme yapamıyorum. Lütfen Yardım!
Herkese öncelikle merhaba. 1 hafta önce e-bay'den 2 adet converse kazandım ve satıcı ödemeyi 1 hafta içinde yapmam gerektiğini söyledi. Paypal accountumu daha önceden açmış ve expanded number'ı da girerek kredi kartımı verified hale getirmiştim. Kredi kartımın limiti ödemem için yeterli ve tarihi de geçmedi ayrıca paypal'a yazdığım adres de kredi kartı ekstremdeki adresimle birebir aynı. Ancak e-bay ürünlerim için ödeme yapmaya çalıştığımda aşağıdaki mesajı alıyorum ve ödememi yapamıyorum:
Transaction Cancelled
This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card.
Bu konuda ne yapabilirim. Müsait başka kartım yok şu anda ve bugün bu ürünlerin ödemesini yapmayı çok istiyorum yani bunları mutlaka almak istiyorum. Bu kartla ödeme yapmak için ne yapabilirim daha önce böyle bir sorun yaşayıp da o kartla ödemeyi başaran var mı? Bana çok acil yardım edebilirseniz çok sevinirim. Bu arada e-bay'den ilk kez alışveriş yapıyorum.
Zamanınız için şimdiden teşekkürler...
|