Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-29-2007, 03:52 PM   #4
kaganustun
Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: kaganustun is on a distinguished road

kaganustun kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
DaRkFoX tafarından gönderildi
gule gule kullan arkadasim! ben de nikon d80 istiyorum aslinda ama bu gumruk olaylari iyice sıkılastı son zamanlarda.Gumruge takilmasindan tirsiyorum cok feci

Benim makine belirttiğim gibi filmli türkiye fiyatı 300 civarı ben 56dolar ürüne 21dolarda postaya verdim bana 107milyona geldi gümrükten geçmesinin nedenide şu olabilir arka kapağı tutmuyor 5 milyona yaptıracam onun dışında gıcır gıcır adam arızalı olarak gönderdiği için geçmiş bundan öncede nikon f60set almıştım onuda 100 milyon karla sattım ama bunu kullanmak için aldım sıra diğer malzemelerde arasıra girip bakıyorum uygun fiyata yakalarsam sipariş edecem bu makineyi bu fiyata iyi buldum ama 1 aydırda araştırıyordum zaten ebayda bile 200den aşağı değil sadece bodysi çünkü daha çok yeni bir makine 2002 üretimli 2.elleride az.Eğer alacaksanız bu işin ticaretini yapanlardan değilde kendi makinesini satanlara bakın yazılarından anlarsınız zaten hem çok temizdirler sorun yaşatmazlar hemde daha ucuzdurlar benim aldığım satıcının 40civarı satışı vardı ama feedbacki %100dü bide önceki satışlarına baktım hep 100doların yüksek miktarlı satışlar yapmış mesajlaştık önceki ürünlerdeki yazılarını okudum ve aldım size önerim iyi inceleyin herşeyi ben fazla ürün almadım ebaydan ama çok araştırdım günde yaklaşık 1 saatim bu sitede geçiyor fazla msj yazmıyorum üye yazdığına bakmayın.
kaganustun is offline   Alıntı Yaparak Cevapla