|
Slr makinemi 18 gün bekledim 4 günde geldi
Arkadaşlar loudfx nickli satıcıdan 2 nisandan canon eos 30 date filmli fotoğraf makinesi aldım sadece body olarak ayın 3ünde ödemesini yaptım 6sındada satıcı gönderdi 15 gün bekledim makinem gelmedi sonra ayın 24ünde bir mail geldi satıcıdan ürün adresin hatalı yazılmasından dolayı bana geri geldi ben adresi düzgün yazıp sana tekrar göndereceğim dedi bende bi 15 gün dahamı bekleyecem derken 24ünde tekrar gönderilen ürün sadece 4 günde bana ulaştı postacı bu sabah kapıya getirdi şahane birşey gayet güzel paketlenmiş adamın dediği gibi tertemiz.Benim asıl aklımı karıştıran olay 4 günde nasıl gelebilmiş olmasıydı üstelik paket açılmamış paketin üzerinde gönderim şeklini bulamadım ama 17dolar tutmuş ems olamaz hemen hemen airmail fiyatı bu ama kutuda priotry mail yazıyordu(Kutunun üzerindeki yapıştırmalarda değil koli usps tarafından sağlanıyor heralde üzerinde kolinin iç tarafında yazıyordu priotry) benim bildiğim bu şeçenekle türkiyeye gönderim yok tekrar gönderildiğinde çabuk ulaştırmak için kıyakmı geçiyorlar.
Düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim
|