Alıntı:
|
sirinemi tafarından gönderildi
merhaba
daha önce ebaydan paypal aracılığyla defalarca alışveriş yaptım.Hatta sonuncusu 10 gün önceydi.Bu zamana kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım,acil yardımcı olursanız çok sevinirim.
önce ödeme kısmına girdim paypal kullanıcı adımı ve şifremi girdim.ödeme sayfasında bana ''You may not use a credit card to fund this payment. Please use a bank account.'' şeklinde bir uyarı geldi.Aşağıya paypalda kullandığım kredi kartı bilgilerimi girdim bukezde''This credit card is already registered in your PayPal account.'' diye bir uyarı geldi.Bundan sonrada işlem yapmama izin vermiyor.Paypala mail attım ama 2 gündür cevap yazmıyorlar.
Bu konuda sizlerden acil yardım bekliyorum.Çok teşekkürler...
|
Bu durum birde kredi kartınızın son kullanma günü ve yılı değiştiğinde başınıza gelebilir.
Böyle bir değişiklik olduysa
www.paypal.com sayfasına girip login olduktan sonra kredi kartınızı güncellemeniz gerekir.
Bu işlemi yapmak için paypal ana sayfasında en sağdaki
profile butonuna tıklayın açılacak sayfada
Credit Cards yazan yeri bulun ve tıklayın, bir sayfa daha açılacak
Credit Card & Billing Address yazan yazının altında kredi kartı bilgilerinizi göreceksiniz. Onunda altında
edit butonu var oraya tıklayarak kredi kartınızın yeni son kullanma günü ve yeni son kullanma yılını girin ve save edin. (3 haneli CW kodunuzuda ilgili bölüme yazmayı unutmayın)
Saygılarımla..