Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-19-2007, 07:46 PM   #10
offguard
Kallavi Üye

offguard kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: offguard is on a distinguished road

Niye bu kadar ön yargıyla yaklaşanlar oldu anlayamadım,
öncelikle şunu söyleyeyim,gittigidiyor ebay'ın sisteminin bir benzeri değil mi?
gittigidiyor sadece türklere yönelik bir site değil mi?
orda yapanlar niye ebay'da yapamasın ki?
sonuçta tek fark ingilizce bilmek!
Bu kadar ön yargıları olan insanlar bu konu üzerine hiç düşünmesinler bile,yıllardır kendi insanını aşşağılayan,Türklerin birşey yapamıyacağını söyleyen insanlar hiç konuşmasınlar!

Elbette yapılır,hem de çok kolay yapılır,hem de çok güzel yapılır,elin hong kong'lusu,amerikalı'sı bizden çok mu üstünler?

Bakın ben bir öneride bulunayım,Erzurum oltu taşı mesala:

Erzurum'lu bir arkadaş,ingilizce bilen,ebay'ı bilen,paypal'daki paraları ülke içene çekmeyi becerebilen bir arkadaş,tutup da oltu taşı üreten ve yapan yerlerle anlaşsa,sistemi anlatsa uygulamalı gösterse ve ben bu sistemle sizin ürünlerinizi dünyaya pazarlamak istiyorum dese,ürünleri güzel fotoğraflasa,tanıtım yazsa,olmaz mı bu iş?

Elbette olur,hem de çok güzel olur,

Şunu da çok açık söyleyeyim,ben şu anda böyle bir yöresel ürün ile ilgili bir proje düşünüyorum,hatta nilin ablaya pm atmışım ama kişisel işlerimden dolayı devamlı şehir dışına gitmek durumunda kalıyorum,Allah kısmet ederse en yakın zaman da deneyeceğim,

Kaybedebileceğimiz hiçbirşey yok,Bütün herkes nasıl yararlanıyorsa bu ebay denizinden,benim ülkem de öyle güzel yararlanır ki,bilinçlendirme olsun yeterki!!

İnanıyorum ki böyle bir olayın varlığını fark eden yurdum insanı,2 ayda hem ingilizce hem de bilgisayar profesörü olur.

http://forum.iyibey.com/ebayde-satyt...html#post14990
offguard is offline   Alıntı Yaparak Cevapla