|
Dispute açamıyorum neden olabilir.
Selam arkadaşlar.
Ebay da bir satıcıdan üç ürün aldım.Ürünü aldığımda adamın feedback durumu iyiydi fakat ürünü aldıktan iki gün sonra ürünleri alamadıklarını söyleyenlerin sayısı artınca ebay adamın kaydını sildi ve durumu bana email ile bildirdi.Tabiiki bizim paralar gitti.Burada şunu belirtmek istiyorum satıcı olmak da zor.Eğer bir iki kişi hakkınızda dispute açmış ise Paypal hemen hesaptaki paraları bloke ediyor ve adam parasını alamadığı için ürünleride göndermiyor.Böylece birçok insan mağdur oluyor.Neyse bende dispute açmaya karar verdim.Üç gündür uğraşıyorum fakat olmuyor.Dispute açarken rutin işlemleri yapıyorum sonra şöyle bir yazı çıkıyor
End Communication and Escalate to a Claim
--------------------------------------------------------------------------------
Your seller is currently unable to respond to this dispute. By escalating your dispute to a claim, you are asking PayPal to review the case and decide the outcome.
PayPal will review the transaction details and may contact you for additional information. We will make every effort to resolve this claim within 30 days...
diye devam eden yazı.Herhalde benden önce şikayet edenlerden dolayı adamla iletişim kuramamışlar dispute i claim e çevirmemi istiyor.Bende rutin işlemlere devam ediyorum en sonunda " Click here to retry " yazısı çıkıyor.Dediği gibi tıklıyorum fakat aynı yazı çıkıp duruyor.Bu konuda tecrübesi olanların yardımını bekliyorum.Teşekkürler ediyorum.
|