Alıntı:
|
lustral tafarından gönderildi
selam arkadaşlar.martın 9 unda (5341632682) bu urune odemeyi yaptım ki bu benim ebay uzerinden ilk alışverişim neyse resimdede gorebilceginiz gibi urun koyu kahve fakat bu eleman altada yazmış model numarasını o model numarasına gorede urun siyah.Ben de sanki içime doğmuş gibi odemeyi yaptıktan sonra renk konusunu falan karıştırma diye mesaj atmıştımkı adam resimde gordugun gibi siyah dedi (herhalde benim gozlerimde sorun var) hayır dedim o koyu kahve ben ondan istiyorum (ki oyle bi model mevcut aynı kalıp ama model no farklı) adamda bunun uzerine o renkte baska bi modelimiz var o halde ondan gondeririz dedi.Fakat adamın kastettigi şeyi biliyorum istedigim modelden degil.Bunun uzerine tekrar tamam kalsın ozaman siyah gonder diye cevap verdim ondan sonrada adamdan haber alamadım ne bir tracking number ne bir shipping information.Uzerine en az 5 6 defa mail attım adama ama yok yok yok.Gonderip gondermediginide bilmiyorum yanıtta vermiyor.Bu konuda ne yapabilirim bi fikir verirseniz çok sevinirim.Ayrıca adamın resmini koydugu urunle urunun model numarası tutmuyor urun listesinden model numaralarınıda ezberlıyecek halim yok resme bakarak aldım.Siteye falan bunu bildirebiliyomuyuz? Biraz uzun oldu  şimdiden sagolun ...
|
1. saticinin feedback i cok saglam mutlaka kargoda sorun vardir
2. sana + feedback vermis baktim ama goremedim umarim sen vermemissindir
3.item not received dispute ac hemen mumkunse paypal