Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-17-2007, 06:15 PM   #36
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

ürün alımından itibaren 45 gün içinde paypaldan dispute açabilirsin. ancak 45 günü geçmişse eğer yasadığın sorun bi hak iddaa edemessin.

açman için paypaldan Resolution Center > Report a Problem > Item dispute > daha sonrada sizden istenenleri tek tek gireceksiniz we durumu anlatacaksınız paypala... disputeyi açtıktan sonra size 20 gün müddet werecek tabi 20 gün de karşı taraftan bir yanıt alamadığınızda kesinlikle 20 günün dolmasını beklemeyin baktınız hiç cvp yazmıyor 10-15 günde claim yapın disputeyi we bundan sonra paypal durumu inceler we olaya son noktayı koyar.

iyi günler...

daha önce ilk açtığın disputeden claim olayını bilmediğimden dolayı 20 gün geçmiş we otomatik kapanmıstı dispute we bende bi sonuç alamamıştım.
ancak daha sonraki disputelerin birinde eleman ile disputede iken anlaştık we belli bi miktar benim hesaba para gönderdi kapattık. diğerinde ise cvp bile yazmadı bende claim yatım paypal inceleme altına aldı we 20-25 gün sonunda bugün mailini gönderdi we beni haklı buldu parayıda 3-5 gün içinde hesaba geçeceklermiş.
iyi günler...
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla