Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-03-2007, 11:26 PM   #23
derya bilo
Taze Üye

derya bilo kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: derya bilo is on a distinguished road

Lightbulb çok kolay

Alıntı:
varyata tafarından gönderildi
Kardeş selam valla bu sitede adminlerden sonraki en yetkili eleman benim ama böyle olmasına rağmen ebaydan nasıl satış yapılacağını bende bilmiyorum adminler bu hususta bir döküman hazırlayacak ama hala hazırlamadılar satış tecrübem olsa inanki sizlere en çok yardımcı olan kişi ben olurdum zira yanlışlıkla aldığım bir cep telefonu var elimde türkiyede çalışmıyor ebayda satış yapma olayını bilmediğim için onu bile satışa çıkaramadım elimde patladı.

ebayda satış çok kolay, ben yaklaşık 3 yıldır satış yapıyorum ama paypal-la çalışmıyorum, sade ve normal banka havalesi, gerçi müşterilerim için biraz tefferuatlı ve zor ve masraflı ama idare ediyor, paypal kendini beğenmiş bencil bir sistem, paypal hesabına para yatırılabilir fakat alamazsın , amerikada veya AB de hesabın varsa okey, ama türkiye bu sistemde yok, böyle sömürüyor ve kullanıyor bizleri bu paypal. bi yerde exchaning/moneybookers aracılığı ile oluyomuş diye okudum, fakat diğer yanda moneybooker-de parası kaybolanları da duydum, yani nasıl alabilirim bu canavar paypal-dan paramı veya nasıl türkiyedeki banka hesabıma yönlendirebilirim?? bilen var mı??
gelelim ebayda nasıl satış yapabilirsiniz, bi tane iyi bi yabancı dil bilinmesi gerekiyor, almanca,inglizce,fransızca vs. vs. filan,falan, gerekli çünki satış ve müşteri diyalogları vs. vs. için.
derya bilo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla