Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-03-2007, 11:09 PM   #29
offguard
Kallavi Üye

offguard kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: offguard is on a distinguished road

Alıntı:
sukrusal tafarından gönderildi
ErX ben birkaç kez yazdım gümrük memurları kesinlikle keyfi iş yapıyor.Kısaca anlatayım arkadaşımın birisine makine geldi ve gümrüğe takıldı adamlar şu kadar gümrük ödeyeceksin falan demiyor geri gidecek bu makine diyor tabi bizde adamlar bize iyice gıcık kapmasınlar diye bişey diyemedik ama gümrük değil resmen derebeylik adamlar ne kanun ne mevzuat dinliyor bir bakıyorsun 400-500 milyonluk bişey alıyorsun gayet rahat geliyor bir bakıyorsun radyolu mp3-mp4 alıyorsun adam bunun radyosu var deyip bandrol parası istiyor...bende senin gibi anlamış değilim bu adamları gerçi en son gittiğimde biraz anladım amaçlarını , amaçları milleti bu işten caydırıp kendi iş yoğunluklarının biraz azalması...

eğer biz bu işlerden onların davranışları dolayısıyla geri adım atarsak onlar kazanmış olacaklar.

serbest piyasa ekonomisinde ben paramı nasıl harcamak istersem harcarım devlet de bunu kanunlarıyla düzenler, hiç kimse benim malım hakkında karar veremez.

arkadaşlar uzun süredir aklımda düşünceler var, en azından istanbulda olan arkadaşlar birlik olup bir şekilde bu olaya kafa yorarsak, bir çözüm yolu bulup keyifçi gümrük memurlarının karşısına güçlü bir şekilde dikilirsek hakkımızı alabileceğimizi düşünüyorum.

gerekirse uygun bir tarihte uygun bir yerde site içi buluşma hazırlayıp, hem tanışmış oluruz hem de düşüncelerimizi birbirimize anlatabilirz?

saygılarımla...
offguard is offline   Alıntı Yaparak Cevapla