sanırım sorun şu, paypala verdiğin extre adresi ile bankanın sana gönderdiği extre adresleri farklıve/veya sen doldururken hatalı doldurdun formları, bu sebepten dolayı da olabilir,yapabilecein, ya sil baştan ya da dediği gibi başka kknumarası ile yeni bi işlem ...extre üzerindeki adresinin aynısını yaz, çok önemli, ayrıcana bankadan internet şifresi al ki internet üzerinden paypal-expuse numarasını hemen al/yolla ki verify ol ki ödeme yapabilesin karşıya. fakat en kolayı ne biliyomusun karşı tarafın banka, hesap nosu, eban nosu vs. vs. yani havale için tüm bilgileri iste ve havale çıkart en kolay ve hızlı yol 1-2 gün içerisinde alır yanlız havale ücretlerini senin vermen lazım, meblağ eksik giderse ürünü göndermez, aktif ebaycı olduğum için bu tür konulara şahit oldum. kolay gelsin ve slmlr
Alıntı:
|
dadas15 tafarından gönderildi
mrb arkadaslar ben paypal a uye oldum ama tam verify olamiyorum. surekli
"We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."
diye bir uyari veriyor. bazende kartiniz dogrulanamadi diyor. lutfen yardim edermisiniz. bir urun aldim alici para bekliyor. yani isim oldukca acele. forumda aradim ama ise yarar iyi bir sey bulamadim.
simdiden tsk...
daha sonrada kartimin banka tarafindan yalanlandigi bilgisi geldi. "this cart is denied... " diye bir mesaj
yardimlarinizi bekliyorum
|