Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-28-2007, 12:51 AM   #66
derya bilo
Taze Üye

derya bilo kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: derya bilo is on a distinguished road

Smile ah şu paypal

[quote=varyata]Paypal:

Ebay satış firmasının bir alt kuruluşu olan paypal online ödeme sistemidir.Programlarda kazandığınız paraları paypal ile çekebilir ve bunları internette harcıyabilir yada exchange sistemleriyle bankanıza çekebilirsiniz.
Şimdi size paypal sistemini 3 aşamada tam üye olma(Verify)şeklini resimli bir şekilde anlatacağım.

Tebrik ederim paypal ile ilgili harika bi açıklama, merak ettiğimden dolayı
baştan sona kadar okudum, tüm stepler şahane anlatılmış, konuya ilgim şöyleki; ben yaklaşık 2 sene önce paypal hesabı açtırmıştım, ebayda alımsatım için, fakat sattığım ürünlerin parasını bi türlü banka hesabıma yönlendiremedim, sonradan araştırdığımda türkiyeye böyle bi olanak sunulmuyor oldunu gördüm, yani paypal hesabıma gönderilen paralarla ebaydan alışveriş yapmak zorunda kaldım, arkadaşlar şimdi sormak istediğim şu; paypal hesabımdan türkiyedeki herhangi bi banka hesabıma paramı nasıl aktarabilirim olanak var mı bi de şu moneybrookers-i nasıl bilirsiniz güvenilebilir mi? ingiltere menşeili biliyorum, bunlar veya bu tür şirketler mesela click&buy da var, yani bunların bu tür para transferlerinde aldıkları ücret/komisyonlar yüksek mi? yani bana doğru yola çıkan şişman param ulaşıncaya kadar zayıflıyor mu? bi de şu exchanging nasıl bi prosedür, bu konular hakkında bilgi verirseniz harika olur arkadaşlar, şimdidien teşekkürler
derya bilo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla