Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-25-2007, 12:54 PM   #41
TURADESIGN
Aşmış Üye

TURADESIGN kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: TURADESIGN is on a distinguished road

Alıntı:
fevziyavas tafarından gönderildi
selam. ebay.com da alacağım bir ürünün fiyatı 2-4 usd arasında değişmekde.türkiyeye gönderme ücreti 52 usd.bunu ürün dosyasının en altındaki nakliye hesaplama kutucuğundan öğrendim.karşısındada standat int flat shipping yazıyor.yanı usps nin bu gönderisiyle göndercek anlaşılan. (yanılıyorsam lütfen uyarın.)

bende acaba merak ediyorum. bu ürün, türkiyeye en ucuza hangi tarifeyle gelir?beni ayıplamayın lütfen, bu rakam ekonomime biraz yükleniyor açıkcası. usps nin sitesine baktım, zip kodlar felan soruyor.adamın zip konudu soramıyorum. zaten türklere biraz kıl durumdalar. adam beni açık arttırmadanda atabilir diye korkuyorum. paket yüksekliği olsa olsa 7cm, genişliği 30 cm, uzunluğuysa 45cm felan olur. ağırlığıda 1 kg felan... adam new hampshire eyaletinde. tabi buranın zip konududa bulamıyorum.cadde ismi felan istiyor usps sitesinde.zip kodu abd de caddeye göre değişiyormudur yoksa; < bir cadde ismini bilmiyorsan; hiçbir eyaletin zip kodunu öğrenemezsin...> mantığımıdır nedir...ortalama olarak ölçülerini verdiğim tarzda bir paketin türkiyeye gelmesi ne kadara patlar. tabi usps deki en ucuz tarifeyle...yada adamın zip kodunu sormalımıyım?hoş zip kodunu bilsemde usps deki hesaplama motoru benim gördüğüm kadarıyla tarifelere duyarlı değil gibi bişey.kafasından hesaplıyor gibi gördüm ben.nasıl hesaplayabilirim bunu. bir yol gösterin lütfen.okuduğunuz için teşekkürler.

ITEM # yazarsan daha kolay olur

TURADESIGN
TURADESIGN is offline   Alıntı Yaparak Cevapla