Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-23-2007, 07:17 AM   #6
kellllaynak
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: kellllaynak is on a distinguished road

Alıntı:
eserburak tafarından gönderildi
Merhaba arkadaşlar, Yapı Kredi Sanal Kart ile üye oldum paypal'a ancak kartımı taıttıktan sonra hesabımdan 1.5 YTL gibi bir para kesildi ben 1.9$ sanıyordum ama bu kadar kesildi anlamadım zaten bundan bir şey

Sonra bakıyorum bakıyorum ebay Expanded numarasını alacağım bir bilgi görünmüyor interet bankacılığı sayfasında, güncel dönem işlemleri içinde yok!!!

Bu numarayı 444 0 444 ü arayarak öğrenmek istedim, oradaki görevli beceriksizler ''Bankamız ebay numarasını müşterilerine vermiyor, gizli tutuluyor'' gibi salak bir laf ettiler, ben hem gülüp hem sinirlenip kapadım telefonu...

Ayrıca ebay daki satın alma sayfamda

I will enter an eBay gift certificate or coupon on PayPal.

bir ibare var, snaırım bu hediye paralar için değil mi???

Bana neyi nasıl apacağımı özellikle de şu expanded nosunu Yapı Kredi Sanal Kart ta nasıl öğreneceğimi bir zahmet anlatıverin, satıcı beni bekliyor çünkü 2 gündür...
evet aynı sorun bendede var tam 6 gun oldu hergun arıyorum muhasebeleşmedi diyorlar. extrede basta 4 haneli sayıve yanında paypal yazacagını biliyorum. ne kadar anlatsamda kimse yardımcı olmuyor. Birde numarayı aldık diyelim. kartı verfiy etmek için paypalda girdiğimde kredi kartı formu çıkıyor. ve yine kredi kartı bilgilerini istitor. bu kodu direkt gireceğimiz yer yokmudur. teşekkürler...
kellllaynak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla