Alıntı:
|
kada tafarından gönderildi
Paypal adresini verified yaptım.Geçenlerde 5-6 tane ps3 oyunu aldım.Shipping insurance optional yazanları ödemezsem kargoda kaybolursa bi hak idda edebilirmiyim?Gerçi ben gelen malların hepsinde optional olanları ödedim garanti olsun diye.
Bir de kargo süreleri USPSin sitesinde belirtilen sürelere yakın mıdır?Ben genelde Global Priority Mail ile (7-10 gün yazıyo) gönderttiriyorum.Sizce ne kadar sürede gelir?Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
|
arkadaslar Global Priority Mail not available yazıyor yanı anladıgım kadaır ıle turkıyede kullanılamaz ama nasıl oluyorda bu kargo ıle gonderılebılıyor ben bunu nalayamadım lutfen bana bu kargo hakkında bılgı verınız.. bu satıcaların dedıgı ınt rate flat dedıklerınde yanı bır servıs turu belırtmıyor
Global Express Mail™ (EMS) 3 - 5 Days
Airmail Letter Post 4 - 7 Days
Airmail Parcel Post 4 - 10 Days
Economy (Surface) Letter Post 4 - 6 Weeks
Economy (Surface) Parcel Post 4 - 6 Weeks
şimdi turkiye için bunları gosterıyor adam sımdı int flat rate diye ben kabul edıp mesela 15 usd dedıyse kargo bedelıne ya adam bunu economy post yaparsa ben 4-6 hafta bekleyecekmıyım nasıl oluyor anlamadım yoksa gelen ınvoıce de kabul ederken orada hangı servıs tipi oldugu yazıyormu lutfen yardımcı olun ?