sagol dostum
devami var
yalniz binlerce konu var acmak istedigim
bir soru sordum anketli uyeler hangi grupta diye pek ilgi olmadi cevap gelmedi
burdan alacagim verilere gore konu acmayi dusunuyordum
ben forumdaki kisilerin ne yaptigini , ne bilip neye ihtiyac duydugunu ilk once hic bilemedim
simdi tum yazilari okuyunca birseyler cikariyorum
ben uyelerin trading assistant bilgilerinemi yoksa paypal dispute u claim e cevirme yemi yoksa kar edebilmek icin urunu % kac ustu satmak gerektigine mi ihtiyaci var hala emin degilim
bir kisi ayni soruyu 3 ayri yerde soruyor fakat soru daha once 10 kez sorulmus , bundan da ote cevap mesajlarin ustunde varyata , ibey veya diger arkadaslar tarafindan sayfalarca verilmis ve 4-5 tane yildiz konulmus iyice gozuksun diye
ben artik bu sekilde cevaplayacagim sorulari cunku 150 cevap yazinca diger kisinin yeni mesajini bulmak imkansiz takib etmek guc
insallah sorun cikmaz
birde sorulara goreceli cevaplar var , degisken cevaplar , sorular oyle havada kaliyor ben urun sorunlarina cevap vermek icin id # alici ve saticinin bilinmesi gerektigine inaniyorum hatta kisinin ne kadar ingilizce bildigini sormak gerektigine inaniyorum cunku cok sey yanlis anlama gibi gozukuyor
birde yanlis bilgi cok ama 1. duzeltme calismamda kisilerin bilmediginin bilinmesi buyuk sorun oldugundan ve cok uzucu bir sekilde yargilandigimdan dolayi bu sekli sectim
anlayamadigim sey ebay konusunda gercek bilgiler nerden ogrenilir?
1. deneyimden ( bu nedenle ebay feedbackleri gorursek daha iyi olur)
2.burdaki gibi okuyup arastirip paylasarak bir bilene sorarak
3.ebayin kendi sitesinden ebay universitesinden ( bunun icin sanirin iyi ingilizce ve terimleri bilmek gerekir)
tercume siteleri ve sirketleri yardimci olur
4.ebay kitaplarindan ( ben ilk baslarken aldim cok yardimci oluyor ve beni sasirtan kitapcida ebay konusunda en az 150-200 kitap olmasiydi
5.burda ozel toplu kurslar var , kriteri var kisi basi 90- 250 $ arasi charge ediyor ders veren ve tiklim tiklim siniflar ( advanced ders verecek duzeydeyim ) sertifikami alip online ders vermeyi de dusunmuyor degilim
6.birde ozel dersler var bunlarin fiyatina girmeyecegim
ama emege ve bilgiye saygi diyorum lutfen
daha once cok yardim eden kisilerin artik yazmadigini okudum , neden yazmadiklarini anliyorum ama kimin bundan zarar ettigini sanirim anlamayanlar var
ozel sorulara acigim cevaplari genelde yeni topiclerle verecegim
kimden izin almam gerekir????