domain names konusunda yardima ihtiyacim var bilgili olan varsa lutfen yazsin
bir iki yil once heveslenip 500-600 kadar domain name almistim
sitede gezerken su yaziya rastladim
Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama ebay.com.tr tamamen fırsatçı birinin domaini ileride Ebaya satma amaçlı aldığı bir isim.Bir bilişim şirketi ve baş harflerini kısaltınca Ebay çıkıyor o şekilde almış com.tr uzantısını
Biz iletişime geçtik ne Ebayın ne de ebay.com.tr nin şuan Türkiyede bir site kurmayla ilgili bir planı yok
Bu arkadaşın bilmediği bir konu var : Ebay farklı ülkelerde site açarken ebay dışında isim de kullanıyor bu tarz fırsatçıları ekarte edebilmek için.......
once sasirdim yorumlara yakinda zengin olacak , zeki birine tebrik yerine firsatci , cahil ve kotu yorumlaniyordu .....
dayanamayip mesaj atacaktimm vazgectim ...dogruyu soyleyeni 9 koyden kovarlarya .......bazi cevaplardan anladim yakinda kovulacagim sus kizim dedim en azindan diger kisilere zarar verip yanlis yonlendirecek bir yorum degil , public advocate degilsin birak ebay.com.tr in sahibi ki belkide topic in sahibidir o kendini korusun ama aklima benim domainlerim geldi bakayim ne olmus dedim ozellikle
EBAYTR.COM VE benzerlerinin sahibi olan ben firsatci , cahil insan ne goreyim
DIAMOND.COM 7.500.000.00 $ A SATILMIS GECEN YIL
AAAAAAAAAAA DEDIM BENDE DIAMOND.WS VAR
KOTU HABER REGISTAR 2 YILLIK PARASINI ODEMEME RAGMEN EL KOYMUS
Receipt#: 29143....
DATE: 10/1/2005 3:01:15 AM Customer #: 3218......
Billing Information
Nelin Kip
11402-1 .WS Domain Name Registration - 2 Years $19.98 $19.98 $.00 1 $.00 $19.98
Domain: DIAMOND.WS
One of all of this line was refunded.
Show Domains
Hide Domains
DIAMOND.WS
* To manage your domain names please go to your "Manage Domains" page.
satilan mal para edince geri alinirmi ? milyon tane domain kanunu ve dispute var benim ne yapmam lazim ?
ayrica turk domainleri en iyi hangi sitede satilir ? ben gittiyi denedim iyi sonuc vermedi simdi ebay i deniyorum ???? oneriler neler ??
tesekkurler