Alıntı:
|
payk tafarından gönderildi
tartistiginiz konunun yeri burasi degil
neyse, fragrancealley dan bir cevap alabilmis degilim (3. gun oldu ayni veya ertesi gun yolluyoruz diyorlar ama cevap bile vermiyorlar), ne yapmami onerirsiniz?
|
Hep elektronik eşya aldıgım Ebay'den parfüm alma niyetine giriştim bu aralar ve bu dogrultuda Hugo Boss Soul'u almak için fragrancealley e mail attım, benim bu tip durumlarda ilk işim satıcıya mail atmaktır, soru önemli değil maksat ilgisini cevap verme süresini ölçmek
Bu manada fragrancealley benden sıfır alıyor. Keza attıgım mailde ürünleri TR ye kaça ship ettiğini sordum, ayrıca hediye olarak mı yolladıgını ve kutusuz istediğimi bunu yapabilip yapamayacagını sordum, birde parfüm değil de polisher gibi birşey olarak yollamasını,
1. adam bana
3 gün sonra cevap verdi :
Hello
Thank you for considering Fragrance Alley our service is attainable from everywhere in the world including: Italy, Turkey, Australia, Canada, and France. Our international shipping rates are $13.95 for the 1st item and $4.95 for any additional item. The approximated transit period is of 1-2 weeks. Express mail is not offered for a single fragrance.
Attn: German Buyers. Due to German Laws, We DO NOT ship any tester or unboxed items to Germany.
2. Bana sadece bu tip sorulara cevap olsun diye hazırlanmış klasik bir taslak metin yolladı yani bana özel bir cevap bile vermedi keza ben sadece verdiği cevapla ilgili soru sormamıştım.
Anlaycagınız bu arkadaşı ben eledim kendisi her ne kadar yüksek puanlar vs. alsa da...
Zaten ismine de kıl olmuştum france olayından ötürü