Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-22-2006, 07:07 PM   #10
nodrac
Üye

Giriş: Sep 2006
Ünü: nodrac is on a distinguished road

merhaba evt bende ürünü aldıktan sonra 2.için sipariş vermiştim ama icupat faciasına ugrayınca tekrar arayıslara girdim ve dün birtane daha buldum onu aldım.Ürün gercektenişe yarıyor söleki dün berbere gittim sıfıra yakın kazattım sacımı daha öncede böle kestiriyordum saclarımın ön tarafı eskiden beyaz beyaz sac derisi gözükürdü şimdi daha sık bir halde ayrıca yanlardada ön sakak kısmında bende hafif düzelme oldu ama sağ taraf sola göre daha iyi ilerledi kesinlikle işe yarıyor abilerim ise söle 2side 20 yaslarda dökülmeye basladı biri daha cok kullandıgı için düzenli sekilde onun kullanmayana göre sacı baya cok şimdi büyük abim kullanmaya tekrardan basladı ben bir kutusunu vermiştim ona vertex bölgesi tekrar dolmaya basladı zamanla öne dogru yayılacagını düşünüyorum yani gercekten işe yarayan bir ilaç ama etkisi konusuna gelince idüzenli olarak 6 7 ay kullandıktan sonra 15 gün 1 ay kullanmayınca bir sorun olacagıını düşünmüyorum 2 3 yıl kullansanız bıraksanız maksimal 1 yıl etkisi sürüyor yani ömür boyu kullanmak zorundasın ben birde sampuanını sipariş ettim 3 gün önce onuda bekliyorum bakalım...
nodrac is offline   Alıntı Yaparak Cevapla