Satıcı:
wannalight
Ürün:
ZIPPO 250G HIGH POLISH GOLD WINDPROOF LIGHTER SRP$25 - buy it now $13.15
ZIPPO 121505 POCKET ASHTRAY BRUSHED CHROME MSRP$10 - buy it now $5.15
ZIPPO 121503 FUEL CANISTER KEY CHAIN MSRP$15 - buy it now $8.25
Varış Süresi: 9 Gün(USPS Airmail Letter Post)
Varış Şekli: Postacı
Toplam Maliyeti:$51.42
herkese merhabalar yaklaşık bir aydır iyibey i takip ediyorum. herkese çok teşekkür ediyorum. forumları ve açıklamaları okudum gerçekten çok yardımcı oldunuz.
şimdi bu benim ilk alışverişim olduğu için bazı soru ve sorunlarım var yardımcı olursanız sevinirim.
gördüğünüz gibi fiyatları bana çok uygun geldiği için ve gördüğüm kadarıyla buy now şeklinde sattığı için bu ürünleri aldım satıcıdan. sağolsun gerçekten çok yardımcı oldu. aldıklarıma istediğim şekilde fiyat koydu. gift item olarak işaretledi. gerçekten dediği gibi ertesi gün ürünü postaya verdi. ürünler tamamen orijinal, yeni, turuncu banda dokunulmamış bile. hatta çakmak daha eylül 2006 çıkışlı.
ancak şöyle bir durum var. yukarıda da görebileceğiniz gibi msrp$x.xx şeklinde ürünün piyasa fiyatlarını yazmış ki doğrudur. ürünlerin hepsini buy now şeklinde sattığı için zarar etmediğini düşünerek konuşuyorum. toplam $26.55 tutuyor. $3.90 zorunlu sigorta ve $20.97 posta parası verdim. bu kısım acemiliğimden mi kaynaklanıyor yoksa kural mı böyledir bilmiyorum ürünlerim olabildiğince çabuk gelsin diye posta ücretinde değişiklik yapacak mı diye sormadan veya beklemeden anında ödemeyi yaptım. ancak bugün postayı aldığımda üzerinde yazan fiyat $5.60 tı. ve postadan anladığım kadarıyla postacınında direk kapıma bırakmasıyla insurance de yaptırmamış olduğunu düşünüyorum. yani yaklaşık $20 gibi bir rakamı boşa vermiş oluyorum. şimdi ben bu parayı geri isteyebilirmiyim. ya da iyi hizmet verdiği ve benim de acemiliğimin, aceleciliğimin ve ürünleri oradaki fiyata ve buradan çok çok ucuza almış olduğum için hiç dokunmayayım mı? görüşlerinizi bekliyorum.
not: orijinal resimleri henüz çekemediğim için yollayamadım. en kısa zamanda ekleyeceğim. tekrar teşekkürler.