Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-07-2006, 10:30 PM   #11
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

PayPal Dispute

merhaba arkadaşlar ben bundan 50-60 gün önce bir ürün kazandım we eleman bana gönderdiğine dair mesaj gönderdi. ancak 1 ay geçmesine rağmen ürün gelmeyince bende paypala dispute açtım. 20 günlük dispute süresinde ara ara paypaldan mesaj geldi we tartışma konusunda ekleme yapacağınız bişey war mı son durum ne gibisinden mesajlar geldi we bende disputeye ürünün henüz elime gelmediğini we kamilin maillerime cvp wermediğini bir kere daha belirttim. dispute mesajlarında sadece benim mesajlarım wardı diğer satıcı hiç tartışmeye katılmadı we ayın 2 sinde 20 günlük süre bitti we bana sadece dispute bittiğine dair bir mail geldi. sonuç ne oldu bende bilmiyorum. dispute sayfasına baktığımda kapanmış gözüküyor. ne sonuç çıktı bende bilmiyorum. daha sonra mail ile paypala mesaj gönderdim ama 4-5 gün oldu paypaldan da ses yok. ben ise paypal ile alışweriş yaptığımdan kendimi güvenli alışweriş yapıyorum sanıyordum oysa artık tekrar dispute de açılmıyor süre dolduğunda maillerimede cvp gelmiyor ne yapmalıyım. benim anlamadığım herif hiç tartışmeye katılmadı ama yinede paramı geri alamadım kamilden de cvp yok hiç maillerime . şimdi birde ebaya dispute açtım bakalım oradan ne sonuç çıkacak. dispute sonuçlanınca bu kadar bekleniyor mu bileniniz war ise bana yardımcı olursa sewinirim. herkese iyi alışwerişler...
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla