Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-03-2006, 12:23 AM   #29
cidonur
Üye ül-Zebellah

cidonur kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: cidonur is on a distinguished road

cidonur kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
Lugano35 tafarından gönderildi
cidonur ve diğer arkadaşlara saelamlar benim size bir sorum var..en kısa zamanda yanıt bekliyorum şimdiden teşekkürler..ben e bay den access point getirmek istiyorum ama şuan da adanadayım buraya istanbul gümrük üzerinden mi gelir yada adanada gümrük olayı olurmu fiyatlar shipping hariç 60 70 dolara mal oluyor..yani 100 euro limitini geçmez tahminen..kilosuda 1.5-2 kilo arasında olur lütfen beni aydınlatın saoluynnn

Merhaba konu başlığı olarak müsait olmasa da bir cevap vermeye çalışayım Gümrükteki memurlar kutunun ebadına ağırlığına ve/veya içindekine önem verir dolayısıyla gönderecek kişi bilgisayar parçası olarak belirtirse seni gümrüğe çapırırlar ve senin yanında kutunu açarlar ve sana bu ne derler kaça aldın hani bunun faturası derler sende cevap verirsin normal şartlarda bir sey olacağını düşünmüyorum ama hiç birinin garantisi yoktur gönderen kişi kutunun üzerine bilg parçası yazmasın fan bile takılıyor başka bir sey yazsın bu arada bulunduğun bölgenin posta ve gümrük müdürlüğüne çağırılırsın
cidonur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla